ügyvéd

Dr. Zugfil Tamás vagyok, a Pécsi Ügyvédi Kamara által bejegyzett egyéni ügyvéd. Jogi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam, ahol 2008-ban szereztem meg „cum laude" minősítésű jogi diplomám.

A jogi diploma megszerzését követően a SCHVERTFŐGEL és TÁRSA Ügyvédi Irodában dolgoztam ügyvédjelöltként (2008-2012), ahol principálisomnak és kiváló mentoromnak köszönhetően megismerkedhettem a jogalkalmazás gyakorlati oldalával, és elsajátítottam az ügyvédi hivatás szakmai, etikai és morális alapjait.

A jogi szakvizsgáimat 2012-ben teljesítettem „kitűnő" minősítéssel. 2012 októberétől a Pécsi Ügyvédi Kamara által bejegyzett ügyvédként végzem tevékenységem Pécsett, a Király u. 85. szám alatti székhelyemen, igényes és jól felszerelt irodai környezetben.

Magas szintű német és angol nyelvismerettel rendelkezem, melyre tekintettel szolgáltatásaim belföldi és külföldi ügyfelek egyaránt igénybe vehetik.

Kiemelten fontosnak tartom az ügyfelek igényeinek magas szakmai színvonalon történő, gyors, precíz, és alapos kiszolgálását, a lendületes, kreatív és megbízható ügyintézést. Az ügyvéd és az ügyfél közötti kapcsolat alapja a bizalom, ami a tevékenységem gyakorlása során feltétlen elsőbbséget élvez. Meggyőződésem, hogy e bizalom kiépítése és fenntartása az ügyvéd részéről mindenkor lelkiismeretes munkát és teljes körű, folyamatos, alapos tájékoztatást, míg az ügyfél részéről részletes és pontos ügyismertetést feltételez.

A jogi vonatkozású ügyek sikeres és eredményes ellátásához elengedhetetlen a megbízó és a megbízott közötti konstruktív együttműködés, ezért megbízásaimat mindenkor a megbízó aktív bevonásával, és a megbízó érdekeinek maximális kiszolgálása érdekében teljesítem. Minden ügyfélnek a saját ügye a legfontosabb, amit mindenkor szem előtt kell tartanunk!

Amennyiben e rövid bemutatkozás felkeltette érdeklődését, úgy a szakterületeimről, tevékenységemről és elérhetőségeimről a további menüpontokban szerezhet részletesebb információkat.

Tisztelettel,

dr. Zugfil Tamás ügyvéd